Európai Szolidaritási Testület önkéntes szervezetek találkozója 2024

A Tempus Közalapítvány az Európai Szolidaritási Testület keretében aktív fogadó, illetve támogató szervezeteknek szervez találkozót.

Időpont: 2024.10.17. 2024.10.18.
Helyszín: Budapest (a pontos helyszín kiválasztása még folyamatban van)

Az esemény során az Európai Szolidaritási Testület önkéntes projektjeinek megvalósításában részt vevő szervezetek képviselői, koordinátorai találkoznak egymással és a nemzeti iroda munkatársaival. A rendezvény célja, hogy a sikerek és a nehézségek mentén párbeszéd alakuljon ki a résztvevők között a magas színvonalú projektmegvalósítás érdekében.

A találkozó során:

  • a nemzeti iroda munkatársai megosztják az Európai Szolidaritási Testület újdonságait, változásait, illetve technikai és gyakorlati támogatást nyújtanak a sikeres projektmegvalósításhoz;
  • hangsúlyt fektetünk a tapasztalatcserére, hogy a szervezetek képviselői megoszthassák jó gyakorlataikat egymással, illetve a nemzeti iroda munkatársaival együtt keressenek válaszokat a nehézségekre, problémákra;
  • a szervezetek képviselői megismerhetik egymás munkáját, hogy aktív közösségként kapcsolódhassanak össze munkájuk során az esemény után is;
  • az előző évekhez hasonlóan szeretnénk megtartani a részt vevő szervezetek jó gyakorlatainak bemutatását, fókuszban a gyakorlati megvalósítás egyes elemeinek, módszereinek egymással való megosztásával.

Biztatunk minden olyan szervezetet, amely a közelmúltban szerezte meg a minőségi tanúsítványát, hogy vegyen részt a találkozón, bővítse tudását, ismerje meg a többi Magyarországon aktív szervezet munkáját, jó gyakorlatait és kérdéseit.

Természetesen a tapasztalt szervezetek képviselőit is várjuk a közös gondolkodásra, a program lehetőségeinek átbeszélésére, és örömmel vesszük, ha ezen szervezetek munkatársai megosztják a tapasztalataikat.

2024. október 17-én tartjuk meg az önkéntesség ünnepét, a Solidarity:ON-t. A Solidarity:ON a Szervezetek találkozójának részeként nemcsak a közös ünneplésre nyújt lehetőséget, de a többi résztvevővel való kapcsolatépítésre is. Regisztráció hamarosan!

A részvétel részletei:

A részvétel ingyenes, ugyanakkor feltétele a teljes programon való aktív részvétel. Szállást és étkezést minden résztvevőnek biztosítunk, amelynek igénybevétele ajánlott (a Budapesten élőknek is). A találkozó kiemelt célja a kapcsolatépítés és a tapasztalatcsere, amelyre kiváló lehetőséget biztosít a közösen eltöltött kötetlen idő az étkezések, illetve az este folyamán.

Egy szervezettől többen is jelentkezhetnek. A maximális létszám 30 fő. Célunk, hogy minél több szervezet részt tudjon venni a találkozón, ezért túljelentkezés esetén a szervezetektől 1-1 főt tudunk fogadni.

A programmal kapcsolatos kérdéseitekkel keressétek Csikós Lucát, Kishonti Andreát vagy Ristic Anitát az alábbi elérhetőségeken:

Bízunk benne, hogy sok szervezettel találkozunk!

Utolsó módosítás: 2024.09.16.

HIBA

Kérjük, töltse ki a kötelező mezőket.


HIBA

Az e-mail cím formátuma nem megfelelő. Kérjük, hogy a mezőbe csak egy e-mail címet írjon, és regisztrációja elküldése előtt győződjön meg róla, hogy a formátum helyes.


HIBA

Ezzel az e-mail címmel már regisztrált rendezvényünkre. A jelentkezés elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.


Rendszerünk rögzítette a regisztrációját, melynek elfogadásáról néhány napon belül e-mailben értesítjük.

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön a Tempus Közalapítvány legfrissebb híreiről, rendezvényeiről, kiadványairól és a legfontosabb pályázati információkról!

Üdvözlettel,
Tempus Közalapítvány