A mesterséges intelligencia hangja és a hatékony kommunikáció az MI segítségével

2024.09.24.

Oktatás és képzés az EU-ban | Sport, Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

A Tempus Közalapítvány szeptember 18-án tartotta meg idei kommunikációs tréningjét Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület projektek megvalósítóinak.

A rendezvény fókuszában ezúttal a mesterséges intelligencia (MI) állt. Az MI napjaink egyik leggyorsabban fejlődő technológiája, amely számos lehetőséget hordoz magában. Ezért idei tréningünk alkalmával ezt a témát jártuk körbe – elsősorban arra fókuszálva, hogyan támogathatja hatékonyan a projektekkel kapcsolatos kommunikációs tevékenységeket és milyen új lehetőségeket nyújt. 

A programot Bodrogi Richárd, a Tempus Közalapítvány főigazgatója nyitotta meg, majd a plenáris program során inspiráló előadások következtek arról, milyen eredményeket érhetünk el a hatékony projektkommunikációval (Bertalan Zsófia, Erasmus+ kommunikációjáért felelős csoportvezető, Tempus Közalapítvány), valamint, hogy milyen új lehetőségek és eszközök nyílnak meg a mesterséges intelligencia segítségével a projektkommunikációban. (Szőke Johanna, tanártréner és oktatási szakértő)

A folytatásban a résztvevők olyan izgalmas workshopokon vehettek részt, amelyek segítik a projektek sikeres kommunikációját (kreatív szövegírás és kommunikáció, mesterséges intelligencia, illetve közösségi média és online platformok).
Az eseményen közel 150 fő vett részt.

A konferencia programja és az előadások elérhetőek weboldalunkon.

 

Utolsó módosítás: 2024.09.25.