PROFFORMANCE+ webinárium a fenntarthatóságról

2024.09.13.

Nemzetköziesítés | Felsőoktatás

A PROFFORMANCE+ konzorcium soron következő webináriuma 2024. október 8-án kerül megrendezésre. Az online rendezvény fókuszában a fenntarthatóság áll.

Az „Embedding Sustainability in Teaching and Learning (A fenntarthatóság beépítése az oktatásba”) című online webinárium 2024. október 8-án 14:00-16:00 között kerül megrendezésre. Az online eseményen innovatív jógyakorlatokat ismerhetnek meg az érdeklődők a fenntarthatóság témakörében.

A webináriumon felsőoktatási oktatók, gyakorlati szakemberek és intézményi vezetők vehetnek részt. A részvétel regisztrációval ingyenes. Az esemény munkanyelve az angol.

Regisztrálok az eseményre!

A webinárium első részében az oktatás és tanulás minőségfejlesztését célul kitűző PROFFORMANCE projekt keretében létrehozott Oktatói Kiválósági Adatbázisban található módszertani jó gyakorlatok mutatkoznak be. A második részben alkalom nyílik a megismert jó gyakorlatok megvitatására, eszmecserére és új partneri kapcsolatok kialakítására.

A program során lehetőségük lesz arra is, hogy megismerjék és megvitassák azt, hogy a PROFFORMANCE Értékelő eszköz (PROFFORMANCE Assessment Tool) milyen módon nyújthat iránymutatást az oktatók számára, hogy munkájukat, feladatukat a befogadás és sokszínűség jegyében végezzék. Bemutatásra kerül ezen kívül a Profformance Oktatói Díj felhívása is.

A webináriummal kapcsolatos további információkért látogasson el az esemény aloldalára!

Utolsó módosítás: 2024.09.25.