A mesterséges intelligencia hangja – hatékony kommunikáció az MI segítségével

2024.08.09.

Rendezvény | Sport, Ifjúság, Szakképzés, Felnőtt tanulás, Köznevelés, Felsőoktatás

Az utolsó szabad helyekre várjuk a jelentkezőket a szeptember 18-ai Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület projektek megvalósítóinak szóló kommunikációs tréningen!

 

Szeptember 18-án egy teljes napon keresztül fejleszthetik kommunikációs készségeiket az Erasmus+ és Európai Szolidaritási Testület projektek megvalósítói.

A Tempus Közalapítvány idén is megrendezi kommunikációs tréningjét az Erasmus+ (köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, ifjúság, sport és felsőoktatás), valamint az Európai Szolidaritási Testület programok 2022-2024 között támogatást nyert és futó projekttel rendelkező pályázói számára.

A mesterséges intelligencia (MI) napjaink egyik leggyorsabban fejlődő technológiája, ami számos lehetőséget hordoz magában, ezért idei tréningünk alkalmával ezt a témát járjuk körbe – elsősorban arra fókuszálva, hogy hogyan támogathatja hatékonyan a projektekkel kapcsolatos kommunikációs tevékenységeket és milyen új lehetőségeket nyújt.

A rendezvény során interaktív műhelymunkák és inspiráló előadások várják a résztvevőket annak érdekében, hogy a mindennapokban is könnyen hasznosítható tippekkel térhessenek haza és hatékonyan, újult erőkkel folytathassák a projektmegvalósítást és az eredmények terjesztését.

Várjuk jelentkezését az izgalmas előadásokat és workshopokat tartalmazó eseményre!

A rendezvényre a futó projekttel rendelkező pályázók itt regisztrálhatnak.

 Dátum: 2024.09. 18. szerda, 10.00-16.00
Helyszín: D50 Hotel és Rendezvényközpont (1071 Budapest, Damjanich utca 50.)

Utolsó módosítás: 2024.08.26.